Супер промоција! Само сега на секоја платена нарачка, добивате бонус бесплатна кармичкa анализа, изработена специјално за Вас од астрологот Еила Астраи!
Што добивате од Еила Астраи, видете пример тука!

Најповолниот - најсилниот период во хороскопот

Најсилниот ПЕРИОД Во ЕДЕН Хороскоп
Можеби секој од Вас има забележано дека секоја година има периоди на успеси и периоди на падови. Но ние сега ќе Ви пресметама кога е најсилниот период во еден хороскопски знак и кога соништата и желбите можат да се исполнат. Кога имаме пристап до најмоќните енергии на универзумот. Затоа е потребно да имате натална карта.  За подготовка на неа е потребно да се знае место на раѓање, датум, месец, година и час. Откако ќе биде изготвена ѕвездената карта се пресметува кога Сонцето транзитира или поминува низ Вашата 11-та куќа. Куќата на желбите и соништа. Ова обично трае околу еден месец, месец и половина во зависност од големината на куќата. За изготвување на ѕвездената карта за Македонија е убаво да се користи стистемот на куќи на Плацидус.
Пресметување на  ѕвездената карта
Се предвидува степенот за почеток .. Прочитај повеќе

Сите услуги на Horoskopi.mk се обезбедени и поддржани од Mobile Broomstick Holdings Solutions Ltd. Сите толкувања се лични и доверливи. Цена на SMS кон бројот141 951 е 106,20 МКД со ДДВ. Изработката на прогнозата од астрологот може да потрае 24 часа.Кога предвидувањето е готово ќе добиете бесплатен SMS.